vineri, 5 august 2011

Fotografia de eveniment vine cu MARI REDUCERI!!!

Mircea Dascălu, Iulian Crihană şi GAMMedia PHOTOGRAPHY vă prezintă:

Oferta sfârşitului de vară şi începutului toamnei 2011,
pentru fotografia de eveniment


Toate pachetele includ deplasarea în Bucureşti. Pentru orice oraş din ţară se percepe NUMAI costul carburantului, din Bucureşti până la locaţia evenimentului.

FOTOGRAFIA DE EVENIMENT CULTURAL:

Suntem alături de dv. pentru vernisaje de expoziţie, lansări de carte şi revistă, aniversări culturale, premiere teatrale, spectacole de operetă, târguri de profil etc. sau, dacă doriţi, chiar la întâlnirile dv. obişnuite de atelier de creaţie, cenaclu literar, club de lectură. Executăm fotografii de foarte bună calitate (inclusiv pentru presă şi publicitate), în format digital, tipărite, imprimate pe hârtie fotografică, arhivate pe DVD sau frumos prezentate în albume (atât tipărite cât şi „clasice“) şi fotografii „la minut“ în format 10x15 cm.  

FOTOGRAFIA DE NUNTĂ: 5 pachete pentru orice buget:

Minimal este un pachet la care se fotografiază numai la oficiul stării civile şi biserică şi conţine 150 de imagini livrate pe CD. Recomandabil pentru nunţi cu puţini invitaţi şi/sau buget redus.
Preţ - 725 Ron

Standard Minim este un pachet la care se fotografiază la oficiul stării civile, cununia religioasă şi o şedinţă foto pentru miri. Conţine 200 fotografii pe DVD. Recomandabil pentru nunţi cu 50-60 de invitaţi şi buget mic.
Preţ - 950 Ron

Standard este un pachet la care se fotografiază la oficiul stării civile, cununia religioasă, o şedinţă foto pentru miri şi petrecerea pe toată durata până la ultima etapă a evenimentului. Veţi primi 300 fotografii pe DVD. Recomandabil pentru nunţi cu 70-100 de invitaţi şi buget mediu.
Preţ - 1550 Ron

Standard Plus este un pachet la care se fotografiază acasă, la oficiul stării civile, cununia religioasă, o şedinţă foto pentru miri şi petrecerea pe toată durata până la ultima etapă a evenimentului. Veţi primi 400 fotografii pe DVD. Recomandabil pentru nunţi cu 100-150 de invitaţi şi buget suficient.
Preţ - 1860 Ron

Extins este un pachet la care se fotografiază acasă, la oficiul stării civile, cununia religioasă, o şedinţă foto pentru miri şi una pentru miri, naşi şi părinţi, petrecerea pe toată durata până la ultima etapă a evenimentului. Veţi primi 600 fotografii pe DVD. Recomandabil pentru nunţi cu peste 150 de invitaţi fără probleme de buget, pentru iubitorii de fotografie.
Preţ - 2600 Ron

Preţurile de mai sus sunt orientative. Putem negocia atât preţurile, cât şi cantitatea, în funcţie de nevoile dumneavoastră. Toate fotografiile pot fi uşor retuşate în programe de prelucrare a imaginii, funcţie de dorinţa beneficiarului. Preţul mediu al unei fotografii este sub 1 Euro.

PRINTURI:

Imaginea pe monitor este foarte populară acum, dar mulţi dintre invitaţi nu au calculator sau preferă să răsfoiască oricând doresc un album în mijlocul celor dragi. Vă puteţi duce cu laptopul la ţară să le arătaţi bunicilor fotografiile, dar pentru un preţ rezonabil le puteţi face cadou nişte amintiri superbe de la nunta voastră, sub forma unor fotografii imprimate, clasic, pe hârtie.

Preţurile pentru printuri:

* formatul 10x15 cm (carte poştală) - 3.9 RON
* formatul 13x18 cm - 8 RON
* formatul 15x21 cm (jumătate A4) - 12.9 RON
* formatul 20x30 cm (A4) - 21.3 RON

Pe parcursul întregului eveniment, pentru invitaţii care nu mai au răbdare până vor primi de la miri fotografiile digitale sau tipărite, executăm şi fotografii „la minut“, pe hârtie fotografică, pe echipamente Nikon şi Canon. Putem participa la nunta dv exclusiv pentru acest tip de servicii, ne deplasăm oriunde în Bucureşti şi în ţară cu plata carburantului. Preţuri promoţionale. Nu folosim echipament Polaroid. Fotografiile se predau pe loc în plicuri (1-5 fotografii) sau în albume (gratuite, 6-10 fotografii).

FOTOGRAFIA DE GRĂDINIŢĂ, ŞCOALĂ, LICEU, FACULTATE:

Puteţi transforma PRIMA ZI DE GRĂDINIŢĂ sau ŞCOALĂ, mai ales pentru CLASA I, într-un eveniment de neuitat!
Prima întâlnire cu educatoarea sau învăţătoarea vă va prilejui cele mai frumoase fotografii ale copiilor dv.!
Realizate profesional, în aceleaşi formate propuse în general la fotografia de eveniment, vor păstra sentimente şi trăiri
la care îi veţi putea face părtaşi pe prietenii, părinţii, bunicii care nu pot fi altfel alături de dv. în aceste clipe speciale.
Transmisibile pe Internet, publicabile în paginile dv. web, dar şi imprimate pe o hârtie ce nu se deteriorează în aceeaşi măsură precum cea fotografică, incredibil de artistic colorate, aceste mici daruri vor aduce tuturor multă bucurie.
Portrete ale picilor cu ochi mari şi miraţi, ale mămicilor emoţionate, chipuri îmbujorate de teama ce însoţeşte primul pas pe un nou drum, mândria taţilor, toate acestea vă vor rămâne mai uşor în amintire, pentru totdeauna.

Suntem lângă dv. şi pentru prima zi de liceu sau facultate, când poate unii dintre adolescenţi o văd întâia oară
pe persoana de care se vor îndrăgosti sau îi întâlnesc pe cei care le vor deveni prieteni pe viaţă!
Apoi, dacă ne invitaţi, venim şi la BALUL BOBOCILOR! Oriunde în Bucureşti sau în ţară, la aceleaşi preţuri
mai mult decât accesibile!
Solicitaţi-ne oferta personalizată, pe adresele de e-mail: mirceadascaluphoto@gmail.com, iuliancrihanaphoto@gmail.com sau pe messenger, mirceafdascalu@yahoo.com, nagualuljulian@yahoo.com

Nu uitaţi să vizitaţi şi blogurile noastre: http://mirceadascaluphotoarts.blogspot.com/, http://fotografieeveniment.blogspot.com/   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu